Connect with us

11 trenduri de machiaj care nu au niciun sens! Numărul 3 arată groaznic

FASHION & BEAUTY

11 trenduri de machiaj care nu au niciun sens! Numărul 3 arată groaznic

Moda se schimbă cu viteza luminii, dar uneori tendințele sunt un pic cam prea mult pentru mintea noastră. Unele astfel de trenduri ce ne sunt propuse pentru a le introduce în viața noastră de zi cu zi sunt potrivite numai pentru petrecerile tematice sau pentru prezentările extravagante de modă. Iată câteva astfel de exemple:

1. Fard de pleoape roșu dreptunghiular

Fardul de pleoape dreptunghiular sau pătrat este foarte la modă în prezentările de modă din sezoanele recente. Va fi cu atât mai interesant dacă alegi culoarea roșie, deși arată, desigur, foarte extravagant. Ai putea opta și pentru orice altă culoare puternică.

2. Fard aplicat pe jumătate de față

Dacă decizi să folosești fard de obraz roșu, poți să mergi foarte departe – aplică-l pe pomeți și pe obraji. Logica ar fi – de ce să folosești două produse când poți folosi unul singur? Poți chiar să folosești rujul roșu pentru un produs de genul „trei în unu”.

3. Unghii cu blană

Unul dintre experimentele în tendințe ale designerilor de unghii sunt unghiile blănoase, de parcă tocmai ți-ai mângâiat pisica favorită uitând că oja nu ți s-a uscat. Unele femei pasionate de modă chiar ar putea să împrumute material pentru manichiură de la animalele lor de companie.

4. Buze de marmură

Bloggerii de frumusețe cred că fața lor este ca o pânză, așa că această tendință le-a atras foarte rapid atenția. La urma urmei, pentru a crea așa ceva trebuie să muncești foarte tare și destul de mult timp.

5. Pistrui strălucitori

A trecut vremea în care fetele erau stânjenite de pistruii lor. Acum, femeile pasionate de modă nu numai că își desenează pistrui falși, dar folosesc pentru asta și culori strălucitoare. Ele ies așa și pe stradă, chiar dacă look-ul ar putea părea potrivit doar pentru o petrecere tematică.

 

6. Ruj neglijent

Acest trend derivă probabil din cel precedent. Pare a fi convenabil, deoarece îți salvează niște timp – nu mai e nevoie să îți aranjezi cu precizie rujul după fiecare sărut.

7. Cornul unicornilor

Probabil toată lumea adoră basmele și creaturile magice, iar unicornii sunt în vârful clasamentului creaturilor magice iubite de către oameni. Acum, să desenezi cornul unicornului este o artă, deși, pentru lumea noastră modernă, un astfel de machiaj fantasy nu e prea potrivit.

8. Tapițerie în păr

Coafurile în stil boho – cu tapițerie în păr – sunt o adevărată opera de artă. Ai nevoie de puțină îndemânare pentru a le obține.

9. Conturul gâtului

Deși cei mai mulți make-up artiși vorbesc deja despre machiajul natural, femeile ajung să contureze tot ce se poate – chiar și gâtul.

10. Unghii asemenea unor bomboane

În America a apărut moda unghiilor asemănătoare cu guma de mestecat sau cu bomboanele. Nu se știe de ce, însă această tendință este încă populară. Ce-i drept, unghiile arată apetisant.

11. Buze sclipitoare

Buzele sclipitoare sunt și ele la modă – dar oare ce bărbat ar îndrăzni să le sărute?

8 trucuri pentru a da volum unui păr subțire și moale. Acum poți arăta senzațional!

Fiecare fată visează să aibă un păr des și plin volum. Dacă natura nu ți-a dăruit o astfel de podoabă capilară, nu te descuraja: poți să improvizezi și să obții rezultatul dorit cu ajutorul a câtorva trucuri. Iată care sunt cele mai utile secrete și trucuri pe care le poți folosi pentru părul tău, astfel încât acesta să pară mai des și mai plin de volum, fără a-l deteriora.

 

1. Piaptănă-te numai după ce părul s-a uscat complet

Ca să previi daunele din timpul uscării părului, folosește-ți degetele, nu un pieptene obișnuit. Șuvițele de păr ar trebui să fie uscate alternativ, ridicându-le de la rădăcini, astfel încât să poți crea volum. Când părul s-a uscat complet, poți să folosești un pieptene mare pentru a-ți finisa coafura.

 

2. Pentru a-ți face coada să pară mai mare, folosește o clamă de păr obișnuită

Mai întâi, strânge-ți părul într-o coadă normală. După aceea, separă o șuviță din partea de sus (cam un sfert din coadă) și prinde-o cu clama. Lasă în jos șuvița, astfel încât să ascunzi clama. Coada ta va părea de două ori mai mare.

 

3. Pentru a avea o coadă de cal cu mai mult volum

Vrei să creezi iluzia că ai o coadă de cal voluminoasă? Nimic mai simplu: împarte coada în două și prinde fiecare parte cu un elastic de cauciuc.

 

4. Oferă rapid volum părului cu ajutorul a două cocuri

Dacă nu ai timp pentru o coafură mai elaborată, folosește tehnica următoare: după ce îți faci baie, strânge-ți părul umed în două cocuri, după ce le-ai stropit cu fixativ. Usucă-ți apoi părul cu foehnul și lasă-l să se răcească.

 

5. Și șamponul uscat te va ajuta să dai volum părului

Aplică șamponul la rădăcina firelor de păr – separă șuvițe mici de păr și umezește-le la rădăcini. După ce șamponul s-a absorbit complet, piaptănă-ți părul aproape de rădăcini. Pentru un rezultat de lungă durată, aplică la final fixativ.

 

6. După ce ți-ai împletit părul, trage câteva șuvițe afară, începând de jos, de la vârful cozii. La final, aplică fixativ pentru finisare.

 

7. Pentru a crea iluzia de păr des, usucă-te din nou după ce ți-ai împletit părul

Nu ar trebui să îți fie frică să folosești uscătorul de păr după ce ți-ai făcut o codiță împletită. Apleacă-ți capul, dă-ți părul în față și usucă-l pentru câteva minute. Astfel vei obține volum suplimentar.

 

8. Nu îți fie frică să îți schimbi coafura și să experimentezi

Cărarea s-ar putea să ți se pară un detaliu nesemnificativ dar, de fapt, e foarte importantă. Ține minte că e întotdeauna mult mai ușor să îți schimbi cărarea când părul e ud. Mută cărarea și apoi usucă-te cu foehnul.

 

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus